Werken in Bedrijfsvoering & Staf

Wat zijn we bij HHNK zonder een gestructureerde bedrijfsvoering? Onze collega’s van Bedrijfsvoering & Staf denken na over alle vraagstukken die bij een goede bedrijfsvoering komen kijken. 

Samen zorgen voor verbinding

Dat varieert van bestuursondersteuning, facilitair en communicatie tot financieel, juridisch en handhaving. Denk bijvoorbeeld aan inclusie, duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling, maar ook aan toekomstbestendig leiderschap en sociale, fysieke en informatieveiligheid. 

Stella Smit

"Een loopbaan zonder het juiste papiertje."

Vind jouw rol

Wil jij je graag bezighouden met advisering op strategisch en tactisch niveau? Of liever met de dagelijkse, meer operationele taken? Binnen het vakgebied Bedrijfsvoering & Staf bij HHNK kun je alle kanten op, op alle opleidingsniveaus. Zie jij het wel zitten om met jouw kritische blik en creatieve oplossingen bij te dragen aan een veilige en duurzame toekomst voor Nederland? Bekijk dan onze vacatures.

Ontwikkel jezelf

Jezelf voortdurend ontwikkelen in je talent en vakmanschap; ook dat kan bij HHNK! Bij HHNK luisteren we naar je behoeftes, wensen en ambities. Want we snappen dat een fijne balans tussen werk, leren en privéleven belangrijk is. En dat groei niet alleen over je carrière gaat, maar ook over jou als persoon.

De laatste vacatures gelijk in jouw inbox?