Werken in ICT

Werken bij een waterschap is misschien niet het eerste waar je aan denkt als ICT’er. Maar om te kunnen zorgen voor een veilige en duurzame toekomst voor Noord-Holland, moeten we kunnen vertrouwen op een volledig up-to-date IT-landschap waarin we onze data en informatie beheren en delen.

ICT met betekenis

Bij de afdeling Informatie & Automatisering  werken we aan optimale informatievoorzieningen: we zorgen dat al onze systemen en applicaties goed blijven werken, maar faciliteren en stimuleren ook innovatie en ontwikkelingen die ons als waterschap nóg verder brengen. Data-gestuurd werken krijgt steeds een belangrijkere rol bij de uitvoering van onze kerntaken. Daarmee vormen onze ICT’ers het fundament van ons werk.   

Sabina Khan

"In eigen tempo doorgroeien naar leidinggevende."

Vind jouw rol

Of je nu werkt aan interne applicaties voor onze technici buiten of aan de beschikbaarheid en werking van digitale voorzieningen voor de inwoners van Noord-Holland; als ICT’er bij HHNK is jouw werk altijd afwisselend en uitdagend. Ben jij klaar om te werken aan grote maatschappelijke en klimatologische uitdagingen? 

Ontwikkel jezelf

Jezelf voortdurend ontwikkelen in je talent en vakmanschap; ook dat kan bij HHNK! Bij HHNK luisteren we naar je behoeftes, wensen en ambities. Want we snappen dat een fijne balans tussen werk, leren en privéleven belangrijk is. En dat groei niet alleen over je carrière gaat, maar ook over jou als persoon.

De laatste vacatures gelijk in jouw inbox?