Werken met Water

Met ongeveer 900 enthousiaste waterschappers werken we dagelijks aan veilig, schoon en voldoende water. En dat is hard nodig, want zonder water en veilige dijken kunnen we in Noord-Holland niet leven.

Veilig, duurzaam en schoon water

Het vieze rioolwater maken we bij HHNK weer schoon en daar halen we waardevolle stoffen uit. Het water in sloten, vaarten en meren houden we op de juiste hoogte: als het veel regent, pompen we het overtollige water weg en als het lang droog is, laten we water uit het IJssel- en Markermeer de sloten instromen. Maar we zorgen ook dat de dijken stevig zijn, zodat de 1,2 miljoen inwoners in ons gebied beschermd zijn tegen overstromingen. Hoe we dat allemaal doen? Met professionele en betrokken medewerkers! Samen voeren we dit mooie werk uit op een innovatieve, duurzame en kostenbewuste manier.

Yaron Daniel

"Nieuwe dingen durven doen."

Vind jouw rol

Om ons mooie waterwerk goed uit te kunnen voeren, hebben we vakmensen nodig met een passie voor water. Benieuwd hoe jij een bijdrage kunt leveren aan veilig, schoon en voldoende water?

Ontwikkel jezelf

Jezelf voortdurend ontwikkelen in je talent en vakmanschap; ook dat kan bij HHNK! Bij HHNK luisteren we naar je behoeftes, wensen en ambities. Want we snappen dat een fijne balans tussen werk, leren en privéleven belangrijk is. En dat groei niet alleen over je carrière gaat, maar ook over jou als persoon.

De laatste vacatures gelijk in jouw inbox?